Η εταιρεία

  • Home
  • /
  • Η εταιρεία

Η ΕRGON Constructions είναι μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στον κλάδο των κατασκευών. Δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της κατασκευής. Οι κατασκευές μας διακρίνονται για τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την αισθητική αρτιότητα, την εργονομία και τη λειτουργικότητα των χώρων τους .

Ως εταιρεία, αποτελούμαστε από επιμέρους τμήματα που εξειδικεύονται στην αρχιτεκτονική μελέτη, το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων (Interior Design), την κατασκευή, τη διαχείριση έργων (Project Management) και την αξιολόγηση επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων. Το σύνολο των έργων που έχουμε υλοποιήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό αποδεικνύει την ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, να προτείνουμε πρωτοπόρες εφαρμογές και να πραγματοποιούμε με συνέπεια το όραμα των πελατών μας.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, επιτυγχάνουμε την ιδανική αναλογία κόστους – ποιότητας – απόδοσης. Προτεραιότητά μας είναι η ποιοτική και οικονομική αναβάθμιση κτηρίων με χρονοδιαγράμματα και οικονομοτεχνικές μελέτες . Σε κάθε μας έργο φροντίζουμε να επιλέγουμε υψηλής ποιότητας δομικά υλικά . Από την έναρξη των εργασιών μέχρι την τελική παράδοση του έργου, η επίβλεψη των εργασιών από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας είναι διαρκής και επισταμένη. Η δε συνεργασία μας με τον εντολέα του έργου και η ενημέρωσή του είναι συνεχής, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα, την υπευθυνότητα και την ασφάλεια.

Θάνος Κουτρούλης
Project Manager
+30 693 2909728

Ανδρέας Ζιάρας
Πολιτικός μηχανικός
+30 694 4325384

Νικολέττα Μάρκου
Πολιτικός Μηχανικός
+30 697 8126868

Ευριπίδης Νικολακούλης
Υπεύθυνος ανάπτυξης
+30 699 4945093

Λεών Χαλέγουα
Υπεύθυνος Προμηθειών
+30 693 7007966